IP Marketing



Gezocht: Freelance verkoper (ZZP'er)



Zit verkopen in uw bloed, dan is partner worden van IPM uitermate geschikt voor u.

Partner worden (Freelancer/ZZP'er)
IPMarketing is voor alle zakelijke websites een interessant instrument. Daarom bieden wij bedrijven in de B2B de mogelijkheid om IP Marketing 30 uit te testen en daarna lid te worden. Hiermee verhoog je de omzet en de huidige klanten kun je beter volgen.

Freelancer worden heeft uiteraard voordelen. Naast een interessante honorarium per klant (jij als freelancer) krijgen bureaus ook meer inzicht in de prestaties van de website en campagnes (uw klant). Op basis van deze waardevolle informatie kan een website werken als ontvanger van visitekaartjes. De software wordt volledig door IP Marketing beheerd, dit ontlast u van alle extra werkzaamheden. WIN / WIN situatie.

U als freelancer bepaald zelf uw eigen dagindeling. (met een minimum van 100 nieuwe klanten). Uw honorarium is 50% van het lidmaatschapabonnement per maand. Voorbeeld: 50 klanten met een abonnement van 100,- is € 2500,- bruto honorarium. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met IP Marketing

Werkwijze van IPM Solution

IPM blijft uw klant gewoon volgen.

U weet dat er zakelijke bezoekers op uw website komen, u hebt daarmee één doel namelijk uw product of dienst aanprijzen!

Maar registreert u ook wie nou daadwerkelijk bij u online komen? En weet u al waar deze bedrijven naar op zoek zijn?

Meer lezen
Back To Top